NextFin_Office

Bij NextFin zit je goed

Een boekhouder die je achter de broek aanzit, die actief met je meedenkt, pro-actief je administratie monitort en ingrijpt waar nodig. Een adviseur die je helpt om dingen zelf te doen, zodat jij als ondernemer centraal staat. Een no-nonsense administratiekantoor dat ervoor zorgt dat jouw cijfers up-to-date zijn, je aanspreekt om dit zelf voor elkaar te doen of het voor jou uitvoert.

Dit is wat wij jou bieden. Als ondernemers, financieel specialisten en IT-ers weten wij namelijk precies wat jij als ondernemer nodig hebt: snelle antwoorden, duidelijke inzichten, heldere cijfers en onderbouwde prognoses. Met MoneyBird ben je in staat veel zelf te doen, met onze ervaring maken we je administratie perfect. 

 

Door onze ervaring zijn we in staat snel bruggen te slaan tussen IT en finance. Zo ontsluiten wij snel je huidige systemen op onze boekhoudsystemen van MoneyBird.  Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot Finalyser, onze tool die ons helpt een groot deel van de controleslagen die je wilt doen te automatiseren. Zo kunnen we betaalbaar en snel een controledekking bieden die je normaliter alleen bij grote (en prijzige) accountantskantoren krijgt. En dat al vanaf 40 euro per maand!

 
 

Team van NextFin

NextFin_Bram

Bram Heerink

Head of Operations

  • Grey LinkedIn Icon
NextFin_Shaied

Sha-ied Ahmadali

Head of Financial Advice

  • Grey LinkedIn Icon
NextFin_JM

Jean-Micheal Veen

Head of Finance

  • Grey LinkedIn Icon
NextFin_Remy.jpg

Remy Bergman

Administratief medewerker

  • Grey LinkedIn Icon
NextFin_Pim

Pim Anneveldt

Moneybird adviseur

  • Grey LinkedIn Icon
NextFin_Stefan

Stefan van der Woude

Developer

  • Grey LinkedIn Icon