_MG_6422.jpg

Financiering

Als ondernemer kun je financieel advies nodig hebben dat verder gaat dan 'hoe boek ik dit bonnetje goed in'. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om bijvoorbeeld een financieringsaanvraag in goede banen te leiden, een bedrijf te waarderen of liquiditeitsproblemen te voorkomen of op te lossen. Wij analyseren graag je probleem en komen met een oplossing op maat, zodat jij je ogen op de bal kunt houden: je bedrijf. 

 

Financieringsaanvraag 

Veel ondernemers krijgen te maken met investeringen, waar ook een financiering voor gewenst is. Wij stellen op basis van een uitgebreide analyse van je bedrijf een financieringsaanvraag op. Dat kan zijn voor extra werkkapitaal, investeringen of groei van je bedrijf, maar het kan ook gaan om het herfinancieren van de bestaande leningen en kredieten. We stellen de financieringsvorm en best passende financier voor en gaan samen met jou en de financier in gesprek.

 
 

Financieel beheer 

Bij financieringsvoorstellen worden vaak prestatie en/ of beheerafspraken met een ondernemer gemaakt. Dat gaat vaak over het inleveren van documenten en het realiseren van bepaalde financiële doelstellingen. Als je je daar niet aan houdt, kan dat leiden tot boetes van de financier. Wij houden samen met jou in de gaten wanneer je wat moet aanleveren of moet realiseren. 

 
 

Ondersteuning bij liquiditeitsproblemen 

Ondernemers zijn altijd bezig met het maken van nieuwe plannen of het aanpassen van bestaande plannen aan veranderende marktomstandigheden. Het kan dan fijn zijn om met iemand te sparren en de acties te vertalen naar een gestructureerd plan. Dat kan zijn via een Business Model Canvas aanpak of door de plannen vast te leggen in een ondernemingsplan. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.