_MG_6422.jpg

Boekhouding

De basis is een heldere administratie. Je wenst duidelijk inzicht in hoe je bedrijf er voor staat. Nu, en in de toekomst. Hier zorgen we voor. We richten de administratie voor je in, controleren boekingen, assisteren je bij het corrigeren van boekingen of nemen dit desgewenst volledig voor je uit handen. Zo zorgen wij er samen voor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent - ondernemen!

 

Administratie inrichten

Een administratie inrichten kan een tijdrovend klusje zijn. Samen bekijken we welke grootboeken relevant zijn voor jou om een helder inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven, zonder je te overspoelen met mogelijkheden om om te boeken. Op die manier zorgen we ervoor dat het boeken van je facturen en bonnetjes makkelijk en begrijpelijk blijft. 

 

Salaris administratie

Het verlonen van personeel kan een lastige taak zijn. Wij doen dit graag voor je. Wij maken hiervoor gebruik van de software van Employes. Hierbij krijg je toegang tot het volledige HR-systeem, zoals een HR-verlofsysteem, een mijn omgeving voor je personeel waar ze de stroken kunnen ophalen en verlof kunnen aanvragen en declaraties kunnen indienen.

 
 

Aangiftes

Het  bijhouden van je administratie is natuurlijk leuk (als je ons inschakelt!), uiteindelijk leiden die cijfers tot het moeten betalen (of terugkrijgen) van belastingen. Daarvoor doe je aangiftes, zoals de VPB aangifte, de BTW aangifte of je IB aangifte. Hier assisteren we je uiteraard graag bij, zodat je zeker weet dat je aangifte klopt. 

 
 
 
 

Financieel inzicht

Resultaten behaald uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar met de juiste foefjes kunnen ze wél een hele goede indicatie geven. Wij helpen je daar graag bij, om zo bijvoorbeeld financieringsbehoeftes of cashflowproblemen tijdig op te sporen en te voorkomen. 

 

Achterstand wegwerken

Soms word je op een ochtend wakker en denk je 'die stapel ongeopende blauwe enveloppen, daar moet ik nu echt iets mee'. Want als je druk bent met ondernemen, dan schiet het bijhouden van je administratie er soms bij in. Dit kan tot (grote) achterstanden leiden. Wij zijn in staat om deze achterstanden snel in te lopen, zodat je weer bij bent. Neem vooral contact met ons op!