_MG_6378 (1).JPG

Bedrijfsadvies

NextFin is opgezet door een groep ondernemers met een uiteenlopende achtergrond. Van nerds tot financieel specialisten en alles daar tussen in. Allemaal zijn we wel een keer met onze neus tegen de muur gelopen. Als geen ander weten we daarom wat de valkuilen zijn en waar kansen liggen. 

 
 

Ondernemingsadvies

Ondernemers zijn altijd bezig met het maken van nieuwe plannen of het aanpassen van bestaande plannen aan veranderende marktomstandigheden. Het kan dan fijn zijn om met iemand te sparren en de acties te vertalen naar een gestructureerd plan. Dat kan zijn via een Business Model Canvas aanpak of door de plannen vast te leggen in een ondernemingsplan. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

 

Administratief-Juridische vraagstukken

Bij het starten, maar vooral ook het runnen van een onderneming, word je als ondernemer vaak geconfronteerd met administratief-juridische vraagstukken. Wij zijn geen juristen, maar kunnen je helpen met de verschillende acties die je moet uitvoeren, denk aan het opstellen van contracten, het oprichten van nieuwe juridische entiteiten (dat doen we samen met een notaris) of het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten.

Hierbij is het belangrijk dat wij problemen liever voorkomen dan oplossen. Liever duidelijkheid vooraf, dan verschil van inzicht achteraf. Het zijn van ondernemer stelt je voor diverse keuzes die afhankelijk van de situatie voor- en nadelen hebben. We nemen deze graag met je door. Je kan hierbij denken aan: keuze voor een rechtsvorm, het adviseren over statuten en aandeelhoudersovereenkomsten, beroepsaansprakelijkheid, algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten etc. 

 
 

IT-integraties

In essentie zijn we nerds. Software schrijven is ons niet vreemd. Regelmatig hebben wij koppelingen ontwikkeld voor onze klanten die een tijdrovende, eentonige, foutgevoelige klus die met de hand werd uitgevoerd heeft weggenomen. Met een druk op de knop worden automatisch facturen aangemaakt op basis van gegevens in een CRM-systeem. Met een klik van de muis worden de verkoopgegevens van de webshop opgenomen in de boekhouding. Wij denken graag met u mee om fintech op de juiste wijze te implementeren in uw onderneming.